Tisztelt Tanfolyami Résztvevők!

Sajnálattal értesítjük Önöket, hogy a március 8-tól életbelépő járványügyi korlátozások miatt a folyamatban lévő képzéseink elméleti oktatását TÁVOKTATÁSOS formában folytatjuk, a gyakorlati oktatásokat elhalasztjuk a megszorítások feloldásáig.
A képzéssel kapcsolatos további információkról, időpontokról tájékoztatást fogunk küldeni a résztvevőknek azok megszervezése után.

A 2021.03.05. napon megjelent Magyar Közlöny 36. száma tartalmazza A Kormány 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról jogszabályt, melynek 7. része Az oktatással kapcsolatos ideiglenes védelmi intézkedések 11. § (6) rendelkezése alapján

A felnőttképzésben vizsga nem szervezhető. Az e rendelet hatálybalépésekor már megkezdett és folyamatban lévő, illetve újonnan meghirdetett vizsgát el kell halasztani.

Hatályba lépés alapján 2021. március 8.-tól 2021. április 7.-ig tartó időintervallumban érvényes a korlátozás.

FRISSÍTÉS: Az április 7.-n megjelent 60-as számú közlönyben a Kormány 166/2021. (IV. 7.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések meghosszabbításáról 2-ik paragrafusa kitolja a felnőttképzésre vonatkozó (5-7) szakasz hatályát április 19-re. Ennek megfelelően sajnos marad az online képzési forma és nincs vizsgáztatás sem április 19-ig.

FRISSÍTÉS 2: A Kormány 177/2021. (IV. 15.) Korm. rendelete alapján a képzések és vizsgák szervezését április 19.-től folytathatjuk. A képzési napok és oktatók "újraszervezése" után a tanfolyami résztvevőket és vizsgázókat a következő időpontokról ill. teendőkről folyamatosan tájékoztatjuk. Köszönjük megértésüket és türelmüket.

1614938950.png

RÓLUNK

A HIDRA Felnőttképző Központ működésében kiemelt és kizárólagos fontossággal bír a munkaerő-piaci igényeket kielégítő, jogszabályi kereteknek megfelelő, színvonalas felnőttképzés szolgáltatása. Célunk, hogy kínálatunkkal az Ön segítségére legyünk karriertervezésében, a legmegfelelőbb szakma kiválasztásában, így támogassuk egyéni jelentkezőként vagy akár vállalati, intézményi partnerként.

1600700781.jpg

BLOG

Anyagvizsgálatokra alkalmas mobil vizsgálókocsi kifejlesztése

Az elvégzett kutatási-fejlesztési pályázat során egy olyan anyagvizsgálatokra és anyagvizsgálati oktatásra alkalmas mobil vizsgálókocsit alkottunk meg, ami tökéletesen alkalmas fém, műanyag és kompozit alapanyagú termékek roncsolásmentes vizsgálati feladatainak elvégzésére, megfelel a fejlett anyagtechnológiák megújítási igényeinek.

1617699125.jpg

BESZÉLJENEK A SZÁMOK

50
Tanár
3500
Diák
75
Képzés