Kapcsolat‎ > ‎Blog‎ > ‎

Koronavírussal kapcsolatos intézkedések 2 (Gépkezelői vizsga)

HIDRA Kft., 2020. márc. 18. 3:48

Tisztelt Partnereink,
Kedves GÉPKEZELŐI VIZSGA résztvevők,


A legújabb hírek szerint az "Innovációs és Technológiai Minisztérium" és a "KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont" határozatlan időre felfüggeszti a GÉPKEZELŐI VIZSGÁK szervezését ill. lebonyolítását.
A felfüggesztés következtében a márc. 19 utánra szervezett HATÓSÁGI/GÉPKEZELŐI vizsgák ELMARADNAK!
A döntés az OKJ vizsgákat nem érinti
, azokat a tervezett ütemezésnek megfelelően igyekszünk megtartani.

A KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont hivatalos közleménye:

Koronavírus: Ideiglenesen leállnak a vizsgák és az utánképzések a Vizsgaközpontban

A koronavírus terjedésének megelőzése, az emberi egészség védelme érdekében, a járványügyi veszélyhelyzeti rendelkezésekkel összhangban az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a KAV Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont Nonprofit Kft. 2020. március 19-től visszavonásig felfüggeszti a járművezetők és közlekedési szakemberek vizsgáit, alkalmassági vizsgálatait és utánképzéseit.

Az intézkedés a közúti, a vasúti, és a hajózási területet egyaránt érinti, és kiterjed a pályaalkalmassági vizsgálatok elvégzésére is. A befizetett vizsgadíját senki sem veszíti el, minden érintett a vészhelyzet elhárítását követően díjmentesen vehet majd részt a most lemondott vizsgákon, vizsgálatokon és utánképzéseken.

A felhalmozódó ügyhátralék gyors ledolgozása érdekében a tervek szerint hivatali időn túli és hétvégi időpontokat is biztosít majd ügyfeleink számára.

A ügyfélszolgálati irodáinkban a személyes ügyintézés átmenetileg szünetel, az egyéb ügyfélszolgálati csatornák (telefon, e-mail, posta) elérhetőek maradnak, és folyamatosan frissülő tájékoztatás nyújtunk a honlapunkon (http://kavk.hu/) is.


A járványügyi veszélyhelyzet miatt munkatársaink és a tanulóink egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt intézkedéseink megértését, az Önöket ért kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!


Tisztelettel,
Koczák Imre
ügyvezető
Hidra Felnőttképző Központ Kft.
HIDRA Felnőttképző Központ Kft. logo