Munkavédelmi képviselő TÁVOKTATÁS


Munkavédelmi képviselő olyan, a munkavállalók által választott személy, aki a munkáltatóval való együttműködés során képviseli az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzéssel összefüggő munkavállalói jogokat és érdekeket.

Munkavédelmi képviselőt kell választani annál a szervezetnél ahol a Munka Törvénykönyve hatály alá tartozó munkavállalók létszáma legalább 20 fő.

A munkavédelmi törvény 75.§ (1) bekezdés c) pontja alapján "egy választási ciklusban, a képviselő megválasztását követően egy éven belül legalább 16 órás képzésben, ezt követően évente legalább 8 órás képzésben való részvételi lehetőséget" kell a munkáltatónak biztosítania a megválasztott munkavédelmi képviselőnek.

Konzultáció lehetséges:
Kubinszki Attila
mobil: +36-20-338-0087
email: k.attila@tuzved.hu

Az alapképzés képzés díja: 25.000,- Ft + ÁFA/fő (bruttó: 31.750 Ft/fő)
A továbbképzés képzés díja: 15.000,- Ft + ÁFA/fő (bruttó: 19.050 Ft/fő)

Az elvégezni kívánt képzés díját utalja át (pl.: netbankjában vagy bankfiókjában) számlaszámunkra (amit a Kapcsolat oldalon megtekinthet) a megjegyzés rovatban feltüntetve nevét és az elvégezni kívánt képzés nevét.
Munkavédelmi képviselő (alapképzés) Munkavédelmi képviselő (ismétlő)

Használati útmutató

  1. elméleti oktatás kezdéséhez két út lehetséges:
    • a tartalomjegyzékből ( Tartalomjegyzék ) kiválasztani az adott fejezetcímet
    • a következő oldal ( Következő ) kiválasztása,
  2. az első oldal elolvasása (és megtanulása)
  3. az oldalak tetején található nyilakkal az előző ( Előző ) vagy a következő ( Következő ) oldalak megnyitása és megtanulása
  4. a tanulási folyamat végén található a teszt indítása gomb ( Teszt ), ami a személyes adatok kötelező kitöltésével kezdődik.